ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΟΣ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 3.800€ (+ΦΠΑ) ΕΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ''ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ''.

ΕΡΓΑ Α.Π.Ε.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΟΣ

Απεξαρτηθείτε από το Πετρέλαιο και εξασφαλείστε  οικονομία 60%     στη θέρμανση.

 ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε.

Επιδοτηθείτε από το ΕΣΠΑ  (''Εξοικονόμηση κατ'οίκον'')

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


   


ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:            

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ (70ο C) ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 3.800€ (+ΦΠΑ) ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ (ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ).

 Συνεργάτες μας,  οι καλύτεροι Οίκοι Αντλιών θερμότητας :

        


Στις  Aντλίες Θερμότητας υπάρχουν δύο κατηγορίες:

 

Α. Οι αντλίες Χαμηλών θερμοκρασιών, που βρίσκουν εφαρμογή σε ενδοδαπέδιες θερμάνσεις και σώματα FAN-coil. (Παραγωγή ζεστού νερού έως 50°C και δυνατότητα ψύξης έως 7°C).


Β. Οι αντλίες Υψηλών Θερμοκρασιών βρίσκουν εφαρμογή σε σπίτια που χρησιμοποιούν σώματα θέρμανσης καλσσικού τύπου. (Παραγωγή ζεστού νερού έως 80°C. Δεν υπάρχει δυνατότητα ψύξης νερού). Επιπλέον σε ξενοδοχεία για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ:                                                                         

                                                                                                                                                                                                  

                                                                           

Daikin logo                                                                                     ERLQQ011CV3/CW1                                      

     Μονάδες Αντλιών Θερμότητας Altherma Daikin

 

Το σύστημα Altherma Daikin με μια ματιά!

 Οι αντλίες θερμότητας αέρος/νερού του συστήματοςAltherma, εξασφαλίζουν άμεσα την επιθυμητή θερμοκρασία δωματίου σε εσάς και την οικογένειά σας. Απολαύστε ένα άνετο, ζεστό περιβάλλον με τρία βήματα:

 1. Η αντλία θερμότητας αποσπά  θερμότητα από το εξωτερικό περιβάλλον.
 2. Το σύστημα αυξάνει τη θερμοκρασία του αέρα που άντλησε και την προσδίδει στο νερό που κυκλοφορεί στο σύστημα θέρμανσης σας.
 3. Στη συνέχεια, η μέγιστη ζεστασιά διανέμεται σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας μέσω των θερμοπομπών (π.χ.ενδοδαπέδια θέρμανσης, σώματα καλοριφερ κ.α.).

 Οι  αντλίες θερμότητας έχουν

 • Μικρό κόστος κτίσης
 • Μικρότερο χρόνο απόσβεσης επένδυσης
 • ΕΥΚΟΛΙΑ εγκατάστασης
 • Μεγαλύτερο εύρος εφαρμογής
 • Ενσωματομένη αντιστάθμηση
 • 60- 80% μειωμένο κόστος λειτουργίας
                                                                                                                                                                                                 
 
  

 


 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ - LG Therma V

 Οι αντλίες θερμότητας της LG ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να διατηρούν τους χώρους σας στην ιδανική θερμοκρασία με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Διατίθενται σε διαιρούμενες μονάδες (εσωτερική/εξωτερική) και μονάδες Monoblock (εξωτερικής τοποθέτησης). 
    
Ακόμη και σε συνθήκες χαμηλών εξωτερικών θερμοκρασιών  η Therma-V  παράγει δωρεάν ενέργεια από τον εξωτερικό αέρα με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Με την τεχνολογία Inverter της LG, η Therma-V μπορεί να έχει υψηλότερο επίπεδο απόδοσης έως και το εύρος των 4.1 με 4.5. Με άλλα λόγια, η κατανάλωση 1kW ηλεκτρικής ενέργειας από το ηλεκτρικό δίκτυο δίνει τη δυνατότητα παραγωγής περισσότερο από 4kW θερμικής ενέργειας. Ο αριθμός των kW θέρμανσης που παρέχεται ανά kW καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας ονομάζεται συντελεστής απόδοσης, ή COP.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Therma-V

Η αντλία θερμότητας αέρα-νερού Therma-V αποτελείται από την εξωτερική μονάδα η οποία περιλαμβάνει τα ψυκτικά μέρη του συστήματος, από την εσωτερική μονάδα η οποία περιλαμβάνει τα υδραυλικά μέρη και από τονηλεκτρονικό ελεγκτή ο οποίος ελέγχει όλες τις λειτουργίες του συστήματος και είναι πλήρη παραμετριοποιήσιμος προκειμένου το σύστημα να ρυθμιστή βάση τις εκάστοτε ανάγκες της εγκατάστασης.


Οι εξωτερική ψυκτική μονάδα έχει ένα μεγάλο εύρος λειτουργίας σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Στην θέρμανση μπορεί να δουλέψει με εξωτερικές θερμοκρασίες -20 έως 30°C, ενώ στην Ψύξη από 5 έως 48°C αντίστοιχα. Στην εσωτερική υδραυλική μονάδα περιλαμβάνονται και ένα ζευγάρι ηλεκτρικών αντιστάσεων (4, 6 ή 9kW) οι οποίες ενεργοποιούνται αυτόματα από την μονάδα σε περιπτώσεις βλάβης της ψυκτικής μονάδας ή όταν η ζήτηση σε ζεστό νερό δεν μπορεί να παραδοθεί τάχιστα από την αντλία θερμότητας. 
                                                                                          
                                                                                                                                                                                                  
                                                                                                        
 
 
Αντλίες Θερμότητας Αέρα-Νερού με Ενσωματωμένο Υδραυλικό Tμήμα
Πετρέλαιο Τέλος…… για κάθε σπίτι!! Νέο ή με εγκατεστημένο σύστημα θέρμανσης

Ειδικά σχεδιασμένες αντλίες θερμότητας Carrier & Toshiba ανταποκρινόμενες με τον καλύτερο τρόπο στις πολλαπλές ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας.

Για νέα οικοδομή ή για σπίτι με υπάρχον εγκατεστημένο σύστημα θέρμανσης (σε ανακαίνιση ή μη), οι αντλίες θερμότητας παρέχουν θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης εξασφαλίζοντας μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων, έως και 80%, σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα που χρησιμοποιούν λέβητα και καυστήρα.

Οι αντλίες θερμότητας Carrier & Toshiba ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις θέρμανσης-ψύξης ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες περιβάλλοντος (-20οC το χειμώνα ή +43 οC το καλοκαίρι) ενώ τα συστήματα διαθέτουν και ενσωματωμένη αντιπαγετική προστασία.

 Χαρακτηριστικά

 • 4 διαθέσιμα μεγέθη, με ονομαστική ψυκτική απόδοση από 6,3 έως 11,5 kW και ονομαστική θερμική απόδοση από 7,3 έως 13,0 kW.
 • Ηλεκτρονικό αυτό-προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου που βασίζεται σε μικροεπεξεργαστή και εξασφαλίζει τον έλεγχο της ακολουθίας εκκινήσεων κάθε συμπιεστή, επιτρέποντας τη λειτουργία με μικρούς όγκους νερού στο υδραυλικό σύστημα.
 • Αξονικοί ανεμιστήρες μίας ή δύο ταχυτήτων, με οριζόντια ροή αέρα. Η εξελιγμένη σχεδίαση επιτρέπει την αθόρυβη λειτουργία.
 • Στοιχεία συμπυκνωτή κατασκευασμένα από σωληνώσεις χαλκού και  πτερύγια αλουμινίου, με αυξημένη επιφάνεια συναλλαγής θερμότητας.
 • Οι εναλλάκτες θερμότητας ψυκτικού μέσου-νερού είναι πλακοειδείς, εξασφαλίζοντας βέλτιστη μεταφορά θερμότητας με μειωμένες διαστάσεις και μικρή πτώση πίεσης.
 • Όλα τα εξαρτήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για ψυκτικό μέσο R-410A και όλες οι μονάδες υποβάλλονται στις αναγκαίες εργαστηριακές δοκιμές για διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας.

Δνση: ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 5, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Tηλέφωνο: 210.68.18.028 // 69.77.22.31.71

E-mail: pmantakas@gmail.com

web: www.pmantakas.gr